Single post

Liity SYY:n jäseneksi, saat liput yhteiskunnallisen yrittäjyyden tapahtumaan Onnistamoon puoleen hintaan!

Liity SYY:n jäseneksi – pääse puolet halvemmalla yhteiskunnallisen yrittäjyyden tapahtumaan Onnistamoon 11-13.2.2011!

Onnistamo 2011 – yhteiskunnallisen yrittäjyyden (epä)konferenssi on kohtaamisp

aikka niille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä Suomessa.
 
Tapahtuma alkaa perjantaina 11.2. klo 10 Bottalla Helsingissä ja jatkuu lauantaina ja sunnuntaina 12.-13.2. Hanasaaressa Espoossa.
 
Perjantain konferenssissa puhujina ovat työ- ja elinkeinoministeri Anni Sinnemäki sekä Jonathan Bland Social

Business Internationalista Englannista. Lisäksi ohjelmassa on vaalipaneeli, johon osallistuvat suurimpien puolueiden edustajat. Iltapäivällä saamme esimakua epäkonferenssista, joka jatkuu lauantaina ja sunnuntaina Hanasaaressa.
 
Ilmoittaudu ja osta lippusi Onnistamon sivuilta  www.onnistamo2011.org. Lipun hinta on 60 euroa (sis. alv). Sivuilta löydät myös tarkempaa tietoa

aikatauluista ja ohjelmasta. Jos olet SYY:n jäsen tai haluat liittyä SYY:hyn (näiden sivujen kohdasta ”liity”), saat lippusi puoleen hintaan eli 30 eurolla. Samalla kun lähetät liittymishakemuksesi näiden sivujen kautta laita viestiä osoitteeseen ulla@syy.fi, ja saat ohjeet siitä, kuinka saat lippusi edullisemmalla hinnalla.
 
Lipun hintaan kuuluu siis koko ohjelma 11-13.2. (pe, la ja su) sekä ohjelmassa mainitut ruokailut (pe, la ja su lounaat sekä aamu- ja iltapäiväkahvit).

Etkö ehdi koko viikonlopuksi Onnistamoon?

Ei hätää! Toisena vaihtoehtona on osallistua vain perjantain ohjelmaan, jonka tarjoamme ilmaiseksi. Jos haluat osallistua vain perjantain ohjelmaa, niin lähetä sitova ilmoittautumisesi sähköpostilla osoitteeseen team@onnistamo2011.org.Tervetuloa oppimaan, keskustelemaan ja visioimaan!
 
Lisätietoa: www.onnistamo2011.org
tai ota yhteyttä: team@onnistamo2011.org

LEAVE A COMMENT